Belastingadviseur

Hoost & Partners > Business > Belastingadviseur

Roland Hoost

Belastingadviseur

Roland is in 1999 begonnen bij BDO CampsOber Belastingadviseurs in Amsterdam, een van de rechtsvoorgangers van BDO Accountants en Belastingadviseurs. Na zo’n tien jaar als adviseur bij BDO te hebben gewerkt, zocht Roland een andere uitdaging. Niet alleen met betrekking tot de advisering van cliënten, maar juist op het gebied van ondernemerschap. Een logische stap volgde: een eigen full-service advieskantoor opzetten.

Samen met Marcel van Beek heeft hij in 2009 het toenmalige kantoor ‘Hoost & Van Beek’ opgericht, om vervolgens in oktober 2013 zelfstandig door te gaan onder de naam ‘Hoost & Partners administrateurs en belastingadviseurs’

Roland geeft financieel-economische en belastingadvies aan particulieren, (DGA-)ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en andere organisaties in het midden- en kleinsegment en ZZP‘ers in nagenoeg alle sectoren. Naast zijn werk bij Hoost & Partners is Roland actief als bestuurslid/penningmeester bij de ondernemersvereniging Westfriese Bedrijvengroep Enkhuizen e.o. (WBG) en Stichting Parkmanagement Enkhuizen.