Salarisadministrateur

Hoost & Partners > Business > Salarisadministrateur

Michal van 't Lam

Salarisadministrateur

Na het behalen van haar opleiding MHS Manager Horeca-Ondernemer is Michal in 2000 haar carrière gestart bij het Hilton Hotel te Schiphol, waar zij deel uitmaakte van het finance team als Income Auditor. Na het behalen van het diploma ‘Praktijkdiploma Loonadministratie’ aan het Markus Verbeek Praehep en de ‘Specilisten opleiding Sociale Verzekeringen’ van het UWV succesvol te hebben afgerond, is zij als Salarisadministrateur gaan werken bij Borrie & Co in Amsterdam.

In de periode van 2002 tot 2009 heeft Michal verdere ervaringen opgedaan bij de “Big Five” kantoren PricewaterhouseCoopers en BDO Accountants en Belastingadviseurs.

Sinds 2009 is zij werkzaam bij ‘Hoost & Partners administrateurs en belastingadviseurs’. Hier leidt zij de salarisadviespraktijk, waar zij zich bezighoudt met nationale en internationale salarisverwerkingen en vraagstukken waarbij het zwaartepunt ligt op cao’s en de werkkostenregeling.

Naast haar cliëntenwerk bij Hoost & Partners is Michal actief als bestuurslid bij de turnvereniging Dindua Gym te Enkhuizen.