Over ons

Hoost & Partners > Over ons

WIE WIJ ZIJN

Het draait niet alleen om wat wij allemaal kunnen. Het draait vooral om wat onze klanten nodig hebben. Maar ook wie ze nodig hebben. We zijn altijd op zoek naar de juiste match, niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk.

Onze kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel, Pragmatisch
We zijn niet alleen fysiek dichtbij, maar ook goed bereikbaar voor onze klanten. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Een relatie waarop u kunt bouwen bij uw vraagstukken, ongeacht de grootte van uw organisatie of de branche waarin u werkzaam bent. Onze (salaris-) administrateurs en belastingadviseurs hebben passie voor hun vak en gaan pragmatisch te werk.

Onze dienstverlening
Onze dienstverlening is te verdelen in drie disciplines: (financiële) administratie, salarisadministratie en belastingadvies. Niet alleen de wetgeving maar ook de specifieke omstandigheden bij onze verschillende klanten bepalen hoe het palet van onze dienstverlening wordt samengesteld. Wij zijn er voor zowel het mkb, het middenbedrijf als voor de ZZP'ers.

MVO
Behalve de relaties met onze eigen mensen en onze klanten, hechten wij ook veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Die is verweven met onze dagelijkse bedrijfsvoering, maar uit zich nog meer in de (lokale) betrokkenheid bij sportorganisaties.

E-mailnieuwsbrief
Hoost & Partners geeft regelmatig een e-mailnieuwsbrief uit. Hiermee willen wij u zoveel als mogelijk voorzien van actuele informatie.

Roland Hoost

Belastingadviseur

Roland Hoost

Belastingadviseur

Michal van 't Lam

Salarisadministrateur

Michal van 't Lam

Salarisadministrateur

Job Schouten

Administrateur

Job Schouten

Administrateur

Amber Man

Assistent-administrateur

Amber Man

Assistent-administrateur