Hoost & Partners, tot uw dienst

Hoost & Partners biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een administratie- en belastingadvieskantoor. Wij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op mkb-bedrijven, familiebedrijven, samenwerkingsverbanden en zzp-ers.

Financiële administratie

Het lijkt misschien een gedoe, maar het is erg belangrijk om de boel netjes te houden. Het geeft niet alleen een actueel overzicht in hoe je onderneming ervoor staat. Het is ook verplicht.

Belastingadvies

Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming?

Personeels- en salarisadministratie

Als je personeel in dienst hebt, moet je een salarisadministratie bijhouden. Zo heeft de belastingdienst inzicht in de gegevens over de medewerkers en salarisbetalingen.

Online Boekhouden

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Met onze online diensten heb je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Pensioenadvies

Deskundig, transparant en onafhankelijk pensioenadvies voor werkgever, werknemer én ZZP-er.

Verzekeringsadvies

Met welke bedrijfsrisico’s hebt u te maken? Ondernemen is risico nemen! Maar door gericht preventiemaatregelen te nemen kunt u schade voorkomen.