Online boekhouden

Hoost & Partners > Online Boekhouden

DE KRACHT VAN ONLINE BOEKHOUDEN

Haal meer uit de zaak door online samen te werken met Hoost & Partners. Doordat wij altijd toegang tot de boekhouding hebben, zijn wij in staat u veel beter van advies te dienen. En dat alles zonder dat we langs hoeven te komen.

Via Exact Online bieden wij u de mogelijkheid om (veelal) real-time inzage te hebben in uw financiën. Door de totale zorg over de financiële administratie voor u uit handen te nemen. En door u te voorzien van (veelal) real-time inzicht kunt u optimaal aan uw onderneming werken.

Praesent eleifend est massa.

Exact Online is business software voor ondernemers en administrateurs. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

De juiste zakelijke beslissingen nemen

Realtime inzicht in je financiën en klantgegevens geven je de kennis om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Onderweg naar de klant het laatste gespreksverslag inzien, tijdens het bezoek de cijfers bekijken en na afloop direct een offerte sturen. Dat kan als je alle bedrijfsinformatie altijd bij de hand hebt. Op je smartphone, tablet of je PC.

Wij inspireren het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Hoost & Partners niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken gebruik van software om die te overwinnen. De innovatieve oplossingen van Exact Online zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten.

De administratie altijd op orde

Koppel en automatiseer je bedrijfsprocessen. Zoals de online koppeling met je bank of een scanservice. Daardoor gaat de verwerking van administratieve taken ongelooflijk snel en efficiënt. Bovendien voorkom je fouten doordat je geen handmatig invoerwerk hoeft te doen. Zo houd je tijd over voor de zaken die je écht belangrijk vindt!

Beter overzicht van de keten

Zie je door de schakels de keten niet meer? Met Exact Online is dat verleden tijd. Alle relevante info komt hier samen en is makkelijk te delen. Van offertes per klant tot prijsafspraken met leveranciers. Alle processen zijn geautomatiseerd. Invoeren hoeft maar 1x te gebeuren. Dat alles zorgt voor minder fouten, meer overzicht en betere samenwerking in de keten.

Shop, koppel, profiteer

Webshops, banken, branchespecifieke software… allemaal online services waar bijna geen ondernemer zonder kan. Gelukkig zijn ze aan Exact Online te koppelen met apps. Die hebben we verzameld in ons App Center. Even shoppen doet wonderen voor de samenwerking, zowel intern als extern.

related services